NYHET! En e-bok med (ekstra!) grønne smoothies, men som handler om:

Et sunnere liv, med mer treningsglede, energi og overskudd!

Strever du med å få i deg “5 om dagen”?
Vi vet alle vi bør spise mye grønnsaker, frukt og bær, men et halvt kilo hver eneste dag kan virke uoverkommelig for mange.

Med denne e-boken blir veien til 5 om dagen BETYDELIG enklere.
Spar tid, slipp stress med masse tilbereding av grønnsaker, og begynn med grønne smoothies i dag!

Se hele e-boken her før du bestemmer deg!

Hva sier andre om e-boken?

Det har vært sååå mange gode smoothieopplevelser i Ekstra Grønn Smoothieutfordring. Kommer til å bruke alle sammen igjen og igjen. Tusen hjertelig takk for at jeg fikk være med. Og e-boken er bare så bra. Har lært masse som jeg skal ta i bruk fremover! (Hilde T.)
Tusen takk for e-boka. Jeg er mektig imponert, du har gjort en utrolig jobb med både layout og innhold. Rålekker, men også informativ og lettfattelig. Fikk umiddelbart lyst til å løpe på kjøkkenet og prøve noe nytt! (Sunniva M.)

Sunnere og mer energi, hvordan?

 • God metthetsfølelse – så man får færre ‘cravings’
 • Perfekt måltid mellom jobb og trening – man har energi og overskudd til å gjennomføre økta
 • Drikk to grønne smoothies om dagen og du får i deg hele minimumsanbefalingen “5 om dagen” – et kostholdsråd gitt verden over for et sunnere liv
 • Bygg en god vane! Små endringer over tid blir faktisk det; en vane. Gode vaner fører til livsstilendringer!

Kjøp e-boken i dag og bli inspirert til en...

...sunnere livsstil med større treningsglede og masse mer energi!

*Få med ekstra bonus! Verdi kr 37,-!

OBS! E-boken bygger på Ekstra Grønn Smoothieutfordring.Det vil si, en smoothieutfordring for hardhausene av smoothiedrikkere! Om du ikke har drukket grønne smoothies før bør du melde deg på Grønn Smoothie Intro først, evt. redusere mengden grønt i oppskriftene i boken.

Mer energi og overskudd med grønne smoothies

De siste årene har grønne smoothies blitt enormt populære. «Green smoothie challenges» har gått som en farsott over hele USA og mange tusen mennesker har fått en sunnere livsstil. Det er ikke uten grunn, for grønne smoothies er virkelig drikken som gir mer energi og overskudd med minimalt med investering!

Matfrabunnen blogg lanserte den første grønne smoothieutfordringen, Grønn Smoothie Intro, i januar, og nesten 400 stykker deltok! Nå i juni deltar over 150 stykker på oppfølgeren; Ekstra Grønn.

Vil jeg gå ned i vekt med grønne smoothies?

Dette er ett av de mest vanlige spørsmålene jeg får. For å si det kort, det skjer ikke automatisk, men ja, det kan man. Som alltid handler det om hvor mye energi du får i deg vs. hvor mye energi du forbrenner. Så enkelt, men akk så vanskelig! Har du prøvd alt annet? Da anbefaler jeg deg å bli med og se om det er noe for deg.

Vektnedgang handler om LIVSSTILENDRING

Jeg er ingen ekspert. Men jeg tror ikke at det trenger å være så vanskelig å leve litt sunnere. Begynn med små endringer og justeringer. Mange små grep over tid blir til vaner. Langvarige vaner blir til en livsstil. En livsstil du kan begynne å realisere i dag med grønne smoothies. Som ikke må være grønne! ?

Hva venter du på? Bli med i Smoothiegjengen du også!

E-boken inkluderer:

 • Nyttige tips og nødvendig utstyr for å komme i gang

 • Oversikt over gode grønnsaker, frukt, bær, urter og annet som passer spesielt bra i grønne smoothies

 • Komplett (utskrifts/skjermbildevennlig) handleliste for alle dagene i smoothieutfordringen

 • Skreddersydde oppskrifter som er nøye gjennomtestet og utvalgt

 • Tips for smoothieverksted med barna

 • Tips til hvordan du kan gjøre smoothiene dine til gode måltidserstattere med f.eks. proteinpulver, havregryn og annet

 • Tips, råd og støtte underveis både av meg og andre i Smoothiegjengen

 • 100% vegansk, glutenfri og laktosefri oppskrifter

 • 11 ekstra oppskrifter som inkluderer helgesmoothies, måltidserstattere, oppskrifter med ferdige smoothieblandinger (og hvordan du booster de med ekstra grønt)

 • Den ultimate oppskriften på en dessertsmoothie (som ikke er grønn) ~ Syndig sjokoladedrøm!

 • Og mer…

Kjøp e-boken i dag og bli inspirert til en...

...sunnere livsstil med større treningsglede og masse mer energi!

*Få med ekstra bonus! Verdi kr 37,-!

Ekstra bonus!

Kjøp boken i dag og få med deg denne flotte bonusen (verdi kr 37,-); alle oppskriftene for uke 1 og uke 2 på hver sin side, inkl. tips! (1 side per uke.) Skriv ut og heng på kjøleskapet, så har du full oversikt hele tiden!

Matfrabunnen 5 om dagen med grønne smoothies bonus

Du bør spise “5 om dagen”

Du vinner uansett på å begynne med grønne smoothies. Vi vet alle vi burde spise de såkalte 5 om dagen, men får vi til det? For min egen del var det ikke så enkelt alltid å få i meg et halvt kilo med grønnsaker, frukt og bær hver eneste dag. Man skal tross alt kjøpe inn, skrelle, rense, kutte, hakke alt dette, og passe på å få spist opp alt før det blir dårlig. Hvor mange av oss kaster ikke mat unødig, og spesielt frukt og grønt..?

Men før vi snakker mer om grønne smoothies, hva er  det egentlig?

HVA ER EN GRØNN SMOOTHIE?

Avokado i sunne grønne smoothies
Botanisk sett er avokado faktisk et bær (!), og noen mener det er en frukt. Siden avokado er lav på karbohydrater (inkl. sukker) og full av gode fettsyrer, har jeg valgt å definere den som grønnsak!

En grønn smoothie er per definisjon en smoothie med grønnsaker. I min bok betyr dette for eksempel grønnkål, avokado, gulrot, spinat, romanosalat, brennesle, selleri, gresskar, søtpotet, løvetann og mye mer.

Som væske brukes oftest vann eller “melk” av soya, nøtter, ris, havre og lignende. Man kan fint bruke melk, gresk yoghurt, kefir og lignende, men da bør smoothien drikkes med en gang. En grønn smoothie med melkeprodukter kan nemlig bli litt slimete i konsistensen etter en stund, og det er ikke godt.

Fra bare salat i ett år, til grønne smoothies!

Vinner beste grønne smoothie i SmoothieutfordringSmoothieutfordringen gav meg ny giv i forhold til å bruke mer grønnsaker i smoothie, og ikke minst lærte meg å lage smoothier som faktisk metter godt og kan brukes som et måltid. Etter ett år med salat til lunsj hver dag, har dette blitt en fast slager nå, minst to dager i uka.

Sunniva, vinner av smoothieutfordringen i januar

 

Den 44-siders boken inneholder blant annet (og mer som ikke står spesifikt i innholdsfortegnelsen):

Matfrabunnen 5 om dagen med grønne smoothies ebok

Kjøp e-boken i dag og bli inspirert til en...

...sunnere livsstil med større treningsglede og masse mer energi!

*Få med ekstra bonus! Verdi kr 37,-!