Velkommen til matglede på Matfrabunnen.no!

Siden 2008 har jeg hatt flere blogger som i hovedsak har gått på trening, mat og kosthold. Disse har stort sett blitt avsluttet på grunn av flytting til eller fra et eller annet land. Nå har jeg kommet meg hjem til herlige Norge igjen, kjøpt hus og endelig fått roen igjen til å kunne stå på kjøkkenet i timesvis og eksperimentere.

Nedenfor ser du grønnsaker fra da jeg prøvde ut en sesong som andelsbonde, kraftgryten min på 15 liter som jeg fikk fra gubben til valentines et år, sauerkraut i glasset med luftlås, hjemmelaget soppsoya på flasker, og hjemmelaget kefir som lages av kefirkorn. Jeg blir så glad hver gang jeg ser dette bildet! Det føler jeg virkelig representerer meg og bloggen. 🙂

Mat fra bunnen blogg matglede inspirasjon kunnskap
Ekte matglede på kjøkkenbenken!

Mat er et område med uendelige muligheter, og jeg oppdager stadig nye og spennende ting å utforske. Nesten hver dag lærer jeg noe nytt og det er ikke grenser for hva man skape hjemme på sin egen kjøkkenbenk. Med denne bloggen håper jeg å kunne dele noe av min kunnskap og lidenskap, og håper at dere kan få bruk for noen av tipsene – eller bare bli inspirert til å prøve noe nytt.

Matglede, inspirasjon, kunnskap <3

Her på Mat fra bunnen blogg vil du i hovedsak lese om sunne, grønne smoothies ~ den enkleste og raskeste veien til et litt sunnere liv! Jeg ble helfrelst på grønne smoothies i romjula 2016. Da var jeg på jakt etter den ultimate enkle, raske og sunne ‘retten’. Etter mye googling endte jeg opp med å teste ut en grønn smoothie for første gang. DET er noe av det smarteste jeg har gjort! Les mer om grønne smoothies og smoothieutfordringer her.

PS: Nesten 600 har vært med på en av smoothieutfordringene mine. Bli med i Smoothiegjengen, du også! 

På bloggen kan du for øvrig også lese tidligere innlegg om: