Er du klar for en sprek start på nyåret og smoothieutfordring i 2017?

Oppdatering 22 januar: Den første Smoothieutfordring er over og nesten 400 (!) deltok! Meld deg på NÅ for å høre først om ny utfordring når den blir lansert. Du kan også få oppdateringer i Facebookgruppen vår.

________________________________

Det er jeg! Og etter én uke er vi godt over 300 smoothiefrelste friskuser som gjennomfører dette sammen! 😀 Se nedenfor for linker til uke 1 og 2 med handlelister og oppskrifter.

Klassiske smoothies lages med melk eller juice, banan og frosne bær, noe vi har ofte her hjemme (bare med hjemmelaget kefir fra kefirkorn!). De siste årene har grønne smoothies blitt enormt populære. «Green smoothie challenge» har gått som en farsott over hele USA. Det fine med en slik «smoothieutfordring» er at man er flere sammen! Da deler man tips, oppskrifter og erfaringer, og heier hverandre frem underveis. Blir du med?

Slik melder du deg på:

Legg igjen e-postadressen din på denne siden NB! Du vil først motta en e-post der du må gå inn og bekrefte at du vil være med. Denne havner ofte i mappen for søppelpost (junk, spam), så husk å sjekke der! 

En sunn, enkel, morsom og billig Smoothieutfordring alle kan klare!

Vi starter allerede rett over nyttår, men du kan bli med når som helst! Smoothieutfordringen varer i 21 dager, til 22. januar. Jeg sender ut handlelister med priser og oppskrifter jeg har designet selv fra bunnen av (med kalorier og detaljert næringsinnhold) på e-post. Her finner du handleliste og oppskrifter for uke 1 Jeg kommer ikke til å bruke jålete eller dyre ingredienser i smoothiene. Alle oppskriftene er vegansk, glutenfri og laktosefri. For de som ønsker å bruke smoothiene som måltidserstattere får du også gode tips om det.

Noe av det jeg ønsker å formidle med denne bloggen er at det er mye penger å spare på god planlegging og smart handling. Hver uke får dere derfor en liste over tilbud på relevante ingredienser i alle dagligvarebutikker. Coop Mega hadde for eksempel 40% på all frukt og bær i uke 1, og visste du at fersk spinat er opp til fem ganger dyrere enn frossen?

Her ‘møtes’ vi

Det er opprettet en privat Facebookgruppe for “Smoothiegjengen”. I tillegg kan vi dele bilder på Instagram for de som er der. All info fås på e-post etter at du har meldt deg på. Husk å sjekke mappen for søppelpost! ? Håper vi sees, vi er allerede over 300 stykker som starter sammen i januar!