En utrolig populær oppskrift på tebriks

Mange søker på oppskrift på tebriks, også inne hos meg. Dessverre har jeg (ennå) ikke laget disse. Når den tid kommer, er det ingen tvil om hvilken oppskrift jeg skal bruke:

Tebriks hos BakemagiTebriks fra Bakemagi.no

Søker du etter oppskrift på tebriks? Den finner du hos Bakemagi.no. Bloggen drives av superflinke og dyktige Gry Eilen, som virkelig legger sjela si i å lage en delikat blogg med gode oppskrifter og fantastiske bilder!

Ikke rapp oppskrifter!

Jeg vil samtidig slå et slag for matbloggerne som jobber knallhardt for å gi leserne sine så gode oppskrifter som mulig. Mange aner ikke hvor mye tid og energi som går inn i en matblogg, og hvor mange ganger man kan teste noe nytt før man publiserer det.

Det er utrolig ukult å rappe eller “låne” en oppskrift uten å si hvor man fant den. Dette gjelder kanskje spesielt i Facebookgrupper, hvor oppskriftseieren kanskje ikke har noen mulighet for å se at oppskriftene sine blir stjålet på denne måten. 

Husk på det neste gang du ser en oppskrift – give credit where credit is due. Eller, som vi sier på norsk, husk å berømme de som fortjener det!