Mat fra bunnen Bokmerker tips og ressurser

Tips til gode matblogger

Det søte liv
Trines Matblogg
Linda Stuhaug
azélia’s kitchen: How to make an easy loaf (no kneading) fantastisk bloggpost med masse bilder som viser detaljerte teknikker og fremgangsmåter

Tips til sider med nyttige og spennende artikler

Serious Eats – en av de beste matsidene på nett der de går skikkelig i dybden for å undersøke matmyter, avdekke vitenskapen bak vellykkede oppskrifter og mye mer – noen sider jeg anbefaler spesielt:
The Food Lab: The Science of No-Knead Dough
The Food Lab: Ultimate Chocolate Chip Cookies (step-by-step)
The Food Lab: How to Get Started With Sous Vide Cooking
The Food Lab: Complete Guide to Sous Vide Steak
The Food Lab: How to Make Foolproof Béarnaise Sauce
The Food Lab: The Truth About Brining Turkey
The Food Lab: The Quick and Dirty Guide to Brining Chicken or Turkey

Diverse

Stykningsdeler (storfe, kalv, svin, sau/lam)

Tanker, tips, erfaringer?

Skriv inn kommentaren din
Skriv inn navn her

four × four =